Policisti apbalvoja 4 jaunos daugavpiliešus par vairākkārt tiesātā zagļa aizturēšanu 2

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Šodien, 30.oktobrī, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē par drošsirdīgu rīcību tika apbalvoti 4 jaunie daugavpilieši.
Naktī uz 5.oktobri Jevģēnijs Kažoha, Raimonds Antāns, Imants Ledaks un Pāvels Brusalinskis palīdzēja pusmūža rīdziniekam, kurs tika aplaupīts, un aizturēja 22 gadus vecu vairākkārt tiesātu noziedznieku.

Portālam Gorod.lv jaunieši pastāstīja, ka atpūtās kādā no izklaides vietām Daugavpils centrā un kļuva par zādzības lieciniekiem: noziedznieks aplaupīja kādu no Rīgas atbraukušo vīrieti – nozaga viņa čemodānu ar personīgajām mantām un norāva no kakla zelta ķēdīti.

Jaunieši nolēma palīdzēt pilsētas viesim un, apsekojot apkārtni, devās meklēt zagli, kurš tika atrasts pie viena no pilsētas lombardiem. Drošsirdīgās rīcības rezultātā likumpārkāpējs tika aizturēts un nodots policistu rokās. Izrādījās, ka aizturētais pavisam nesen tika atbrīvots no cietuma.

Jaunieši atzinās, ka neuzskata sevi par varoņiem, un viņiem veltītā uzmanība ir pārāk liela.

Savukārt Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vadītājs pasniedza varonīgiem daugavpiliešiem Goda rakstus un piemiņas suvenīrus. No pašvaldības jaunieši saņēma ziedus un pateicības vārdus par drosmi un iniciatīvu sarežģītajā situācijā. Pāvels Brusalinskis apbalvošanas ceremonijā nepiedalījās, jo pašlaik strādā Vācijā, bet viņa draugi solīja saņemtās dāvanas nodot viņa vecākiem.



Написать комментарий

malači ;)

turaties zéni , vecie laiki ir beigushies ,

Написать комментарий