Šķēle: vēlos pierādīt, ka mana karjera vēl nav noslēgusies

foto delfi.ee
foto delfi.ee

Latvijas basketbolists Armands Šķēle pēc meningīta izslimošanas vēlas pierādīt, ka viņš var spēlēt basketbolu pietiekami augstā līmenī, intervijā portālam ”Delfi.ee” pastāstīja sportists.

Atgādinām, ka Šķēle aizvadītajā vasarā trešo reizi pēdējo pāris gadu laikā saslima ar meningītu un tika ievietots slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā. Basketbolists bīstamo slimību pārslimoja veiksmīgi, un šobrīd viņš cer pēc iespējas ātrāk atgriezties Igaunijas kluba Tallinas ”Kalev/Cramo” sastāvā.

”Šobrīd trenējos jau mēnesi un cenšos atgriezties. Situācija nebija laba, bet esmu dzīvs,” stāstīja Šķēle. ”Visas trīs reizes, kad slimoju ar meningītu, bija briesmīgas, taču šoreiz bija vieglāk, jo bija vasara. Iepriekšējo reizi ar meningītu sasirgu ziemā un toreiz zaudēju 10 kilogramus no sava svaru, bet šoreiz zaudēju piecus kilogramus.”

”Tagad cenšos atgriezties laukumā un gandrīz esmu atguvis to sportisko formu, kāda man bija iepriekš. Vēlos pierādīt, ka mana karjera vēl nav noslēgusies,” uzsvēra basketbolists. ”Es vēlos spēlēt basketbolu un esmu pēc tā izsalcis. Tuvākajā laikā sākšu trenēties ar komandu. Es domāju, ka varu spēlēt iepriekšējā līmenī, nekas nav mainījies. Man tik vajag nedaudz vairāk laika.”

Šķēle šobrīd aktīvi strādā svaru zālē, lai atgūtu muskuļu masu. Tāpat viņš ik pa laikam trenējas arī basketbola laukumā.

Iepriekš ”Kalev/Cramo” komandas vadība izteicās, ka rēķinās ar latvieti kā komandas spēlētāju un gaida viņa atgriešanos.

Iepriekšējo reizi Šķēle ar meningītu bija saslimis 2010.gada sākumā, un toreiz sportists divas dienas atradies bezsamaņā. Pēc tam viņam tika veikta operācija, lai novērstu turpmākus saslimšanas draudus.


Написать комментарий