2013.gada valsts budžets: Daugavpils cer uz līdzekļiem no pašvaldību izlīdzināšanas fonda 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pirmdien, 22.oktobrī, Latvijas Saeima konceptuāli atbalstīja 2013.gada valsts budžeta projektu: konsolidētā budžeta ienākumi sastādīs 4,7 miljardus latu, izdevumi – 4,8. Daugavpils pašvaldības priekšsēdētāja Žanna Kulakova paziņoja, ka vietējā pašvaldība nākamgad cer uz līdzekļiem no pašvaldību izlīdzināšanas fonda, kā arī valsts finansējumu skolotāju darba algu izmaksām un ceļu uzturēšanai.

Pašvaldības priekšsēdētāja atzīmēja, ka Daugavpils atrodas pilsētu četriniekā, kas līdz šim laikam saņēma līdzekļus no pašvaldību izlīdzināšanas fonda, tāpēc mūsu pašvaldība galvenokārt cer tieši uz šiem līdzekļiem.

Protams, nākamgad pašvaldībai neiztikt arī bez skolotāju darba algām domātajām dotācijām. Kā arī Ž.Kulakova paziņoja, ka pašvaldību uztrauc ceļu fonds, kura Daugavpils ceļu uzturēšanai piešķirtās summas tiek ievērojami samazinātas.

Jāatzīmē, ka galīgajā lasījumā valsts budžetu Saeima skatīs 15.novembrī.


Написать комментарий

Daugavpils pašvaldības priekšsēdētāja Žanna Kulakova paziņoja, ka vietējā pašvaldība nākamgad cer uz līdzekļiem no pašvaldību izlīdzināšanas fonda, kā arī valsts finansējumu skolotāju darba algu izmaksām un ceļu uzturēšanai.

Šito naudu valsts dod tāpat, pēc likuma, tātad Kulakovas kundzes cerībām ir iespēja piepildīties!!!!