Senioriem mācīs radošumu fiziskajās aktivitātēs

foto healthy-is-hot.blogspot.com
foto healthy-is-hot.blogspot.com

25. oktobrī plkst.9:00   Aglonas KC zālē notiks LR Veselības ministrijas un Rīgas vingrošanas kluba „DCH studija” organizēta trīs stundu ilga bezmaksas nodarbība, kuras laikā seniori uzzinās un praktiski izmēģinās, kā veselības saglabāšanai tik nepieciešamās fiziskās aktivitātes padarīt radošas un ietaupīt laiku, informē Aglonas novada pašvaldība.

Speciāli projektam izstrādāta vingrošanas sistēma paredzēta ikvienam, kurš jau sasniedzis 45 gadu vecumu – laiks, kad cilvēka organismā notiek ievērojamas pārmaiņas un kad fiziskās aktivitātes ir vitāli nepieciešamas. Izstrādātā programma ļaus senioriem izveidot katram pašam atbilstošāko vingrojumu kompleksu, turklāt sniegs praktiskus padomus, kā fiziskās aktivitātes apvienot ar citām ikdienas nodarbēm.

Katrs nodarbības dalībnieks saņems ilustratīvu materiālu, kurā apkopoti visi nepieciešamie vingrinājumi, ka arī cita ar veselību saistīta informācija un aprēķini. Izdales materiāls veidots tā, lai to būtu iespējams papildināt ar saviem komentāriem un piezīmēm.

Nodarbību vadīs „DCH studijas” treneris Kārlis Anitens, kurš plašākai sabiedrībai pazīstams arī kā dramaturgs, rakstnieks un aktieris.

Pieteikties nodarbībai iespējams, zvanot pa tālruni 29403536.


Написать комментарий