Masa pagarina līgumu ar “Ferrari”

foto LAT
foto LAT

Neskatoties uz dažādām runām un baumām, ''Ferrari'' paziņojusi, ka arī nākamgad līdzās Fernando Alonso brauks brazīlietis Felipe Masa.

Pēc neveiksmīgā sezonas sākuma vairākus mēnešus tika runāts, ka Masam šī varētu būt pēdējā sezona ''Ferrari'' rindās. Līdz Japānas F1 posmam, kad brazīlietis izcīnīja otro vietu, Masa uz goda pjedestāla nebija kāpis kopš 2010. gada Korejas posma. Taču, neskatoties uz visām runām, Masa, kurš ''Ferrari'' rindās brauc kopš 2006. gada, šodien pagarināja līgumu ar itāļu komandu.

Pēc Korejas F1 posma Masa diezgan pārliecinoši atzina, ka viss iet pēc plāna. ''Ja godīgi, tad tagad jūtos ļoti labi. Jūtu, ka eju pareizā virzienā, tāpēc esmu priecīgs. Kad viss tiek pareizi salikts kopā, ir ļoti patīkami. Pati galvenā lieta - kāpt mašīnā un lai būtu jautri. Ja tu brauc un tev tas nesagādā prieku un baudu, lai arī tev ir viens no pasaulē labākajiem darbiem, tas nav patīkami. Tagad situācija ir priecīgāka un daudz labāka,'' pirms līguma parakstīšanas teica Masa, kurš, pārstāvot ''Ferrari'', spējis izcīnīt 11 uzvaras.

Šobrīd Masa F1 kopvērtējumā ar 81 punktu ieņem devīto vietu, līderim Sebastjanam Fetelam zaudējot 134 punktus.

17.10.2012 , 10:55

sportacentrs.com


Написать комментарий