Daugavpils universitātē notiks Fukšu balle, kuras laikā pirmkursnieki tiks pieņemti studentu kārtā

foto du.lv
foto du.lv

Šodien, 9.oktobrī, plkst.17:00 Daugavpils universitātes jaunā korpusa foajē (Parādes ielā 1) notiks tradicionālā Fukšu balle.

Vairākus gadus DU Studentu parlaments organizē pasākumu, kura gaitā pirmkursnieki tiek iesvētīti studentu kārtā.  Aizvadītajā gadā Fukšu balles tēma bija supervaroņi, bet šogad būs jāievēro rozā dress code.

Lai piedalītos pasākumā, jāizveido komanda no pieciem cilvēkiem, kas spēs draudzīgi un saliedēti pārvarēt šķēršļu joslu.

Pasākuma rīkotāji aicina visus pirmkursniekus aktīvi piedalīties Fukšu ballē, tai sagatavojoties un ierodoties labā noskaņojumā. Visstilīgākie un visradošākie „rozā” tērpi saņems balvas no Studentu Padomes.

Pēc Studentu padomes locekles Anastasijas Smoļakovas domām, Fukšu balle ir lieliska iespēja iekļauties DU lielajā un draudzīgajā studentu ģimenē, parādīt sevi, iepazīt tuvāk kursabiedrus, ar kuriem nāksies studēt vismaz trīs gadus, kā arī iegūt jaunus draugus vai vienkārši jautri pavadīt brīvo laiku. Fukšu balle dod pirmkursniekiem iespēju iejusties īstā studenta lomā.

Foto no pagājušā gada Fukšu balles.



Написать комментарий