I.Kirņičanska atstāj 10.vidusskolas direktora amatu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas kārtējā sēdē deputāti vienbalsīgi atbalstīja lēmumu saskaņā ar pušu vienošanos no šī gada 15.oktobra atbrīvot no ieņemama amata Daugavpils 10.vidusskolas direktoru Inu Kirņičansku.

Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova paziņoja, ka lēmums tika pieņemts, pamatojoties uz I.Kirņičanskas iesniegumu, un tas ir saskaņots ar Izglītības un zinātnes ministriju.

I.Kirņičanska šajā sēdē nepiedalījās, jo atrodas komandējumā Maskavā. Tomēr, kā atzīmēja vicemērs Vitālijs Azarevičs, deputātiem būs iespēja uzdot viņai jautājumus 11.oktobrī, kad minēto lēmumu izskatīs Domes deputāti.

M.Isupova paziņoja, ka pēc I.Kirņičanskas atgriešanās no komandējuma ar viņu tiks apspriests jautājums par to, kas varētu ieņemt 10.vidusskolas direktora amatu. M.Isupova apsolīja, ka direktores viedoklis tiks ņemts vērā, tāpat kā kolektīva ieteikumi. Taču tiks rīkots arī nelielais CV konkurss, kura gaitā komisija izskatīs visas kandidatūras, kas pretendēs uz šo amatu. Pirms jauna direktora iecelšanas 10.vidusskolas direktores pienākumus, iespējams, kādu laiku būs ar mieru pildīt I.Kirņičanska, paziņoja M.Isupova.


Написать комментарий