Skolotāju dienai veltīts pasākums

foto rezekne24.lv
foto rezekne24.lv

Ceturtdien, 4. oktobrī plkst. 17.00 Rēzeknes pilsētas domes Izglītības pārvalde Rēzeknes Kultūras namā rīko Skolotāju dienai veltītu svinīgu pasākumu. Pasākuma laikā tiks sveikti un apbalvoti pilsētas izglītības iestāžu skolotāji, informē Rēzeknes pašvaldība.

Rēzeknes 6. vidusskolas skolotājam Jānim Pavlovskim tiks pasniegts LR Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības raksts par veiksmīgu, kvalitatīvu un radošu darbu izglītības sistēmas pilnveidē, bērnu un jauniešu izglītošanā.

Rēzeknes pilsētas domes pateicības rakstus par radošu un kvalitatīvu pedagoģisko darbību vispārējā izglītībā saņems 11 vispārizglītojošo skolu pedagogi. 13 Rēzeknes pilsētas pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogiem tiks pasniegts domes pateicības raksts par kvalitatīvu un radošu darbu bērnu izglītošanā.

Par ilggadēju darbu bērnu un jauniešu izglītošanā un interešu attīstīšanā domes pateicības raksts tiks pasniegts Rēzeknes pilsētas Skolēnu interešu centra direktorei Irēnai Kučānei.

2 pedagogi saņems Swedbankas balvu: Rēzeknes pilsētas speciālās pirmsskolas izglītības iestādes „Rūķītis” vadītāja Irina Tukiša par kvalitatīvu un mērķtiecīgu izglītības procesa vadīšanu un Rēzeknes 6. viduskolas skolotājs Jānis Pavlovskis par ilggadēju kvalitatīvu pedagoģisko darbību un radošu, profesionālu ieguldījumu bērnu un jauniešu izglītošanā.   

Pasākuma laikā svinīgi tiks pasniegti LR IZM apliecinājumi 18 skolotājiem par piešķirto 4. pedagogu profesionālās darbības kvalitātes pakāpi ESF projekta „Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos” ietvaros.

9 pedagogi tiks apbalvoti ar Latvijas izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības Rēzeknes pilsētas padomes Atzinības rakstu.

Pēc skolotāju apbalvošanas viņiem koncertu sniegs Dainis Skutelis un Ieva Sutugova!

Aicinām uz pasākumu visus esošos un bijušos pedagogus!


Написать комментарий