Daugavpils komanda „Naša” KVN Augstākajā līgā izcīnīja Rīgas mēra kausu

foto komanda Naša
foto komanda Naša

Sestdien, 29.septembrī, Rīgas Kongresu namā notika KVN spēle, kurā vairākas komandas cīnījās par Rīgas mēra kausu un kurā ļoti veiksmīgi uzstājās Daugavpils komanda „Naša”. Rezultātā daugavpilieši izcīnīja Mazo mēra kausu.

Pēc mūsu komandas dalībnieku vārdiem, spēle nebija viegla, jo tajā nebija vājo dalībnieku. Daugavpilieši piedalījās Augstākajā līgā, cīnoties ar tādām komandām kā „Kefir” (Nagaņa, Krievija), Līgas „Rīga” 2010. gada čempionu „Sbornaja NAU”, „Rižskije Goti – Sbornaja Pribaltiki”, bet piekāpās tikai ukraiņu komandai „Dņepr”.

„Principā, dodoties uz galvaspilsētu, bijām gatavi zaudēt tikai Dņepropetrovskai un iespējams Nagaņai, bet, mēģinājumos saprotot visu komandu augsto līmeni, entuziasms nedaudz noplaka. Spēles galvenais redaktors „PriMa” komandas (Kurska) dalībnieks Antons Sasins (tas pats, kurš lieliski parodē Dmitriju Medvedevu) „izgrieza” dažus mūsu uzstāšanās momentus, tāpēc pa nakti izdomājām jaunus jokus. Ģenerālmēģinājumā pārliecinājāmies, ka spēle būs smaga, tāpēc ir liels prieks par uzvaru.
Skatītāji bija lieliski, reaģēja uz jokiem, atbalstīja ar aplausiem. Žūrijas sastāvā bija ievērojami cilvēki – Nils Ušakovs, Regīna Ločmele, televīzijas kanāla RTR pārstāvis Mihails Zeļenskis un citi.

Pēc spēles Sasins – Medvedevs bija ļoti pārsteigts, uzzinot, ka mūsu komanda sākusi spēlēt tikai marta mēnesī un jau tik pārliecinoši ieņem līdera vietu Līgā „Rīga”. Mērs Nils Ušakovs izteica vēlmi kopā ar mums nofotografēties, mēs neiebildām”, - Gorod.lv pastāstīja Daugavpils komandas „Naša” administratori, autori un dalībnieki Aleksandrs Komarovs un Aleksandrs Grišakovs.

Jāatzīmē, ka Līga „Rīga” ir vienīgā oficiālā KVN līga Eiropā, šajā Kausā mūsu komanda konkurēja ar 13 komandām no piecām valstīm. Tika izcīnīti divi Mēra kausi – Lielais un Mazais. Lielo Mēra kausu ieguva komanda „Dņepr”, bet Mazo – Daugavpils komanda „Naša”. Apsveicam mūsu komandu no visas sirds!

Kā arī tika pasniegtas trīs prēmijas – tās saņēma komanda „Uglubek” no Kaļiņingradas, „Kefir” no Nagaņas un sieviešu komanda „Damki Hot” no Rīgas. Vēl vienu speciālu prēmiju saņēma „Molodežnaja sbornaja”, bet Līgas „Rīga” direktors un vadītājs Aleksandrs Sumilovs apbalvoja sieviešu duetu no  Kaļiņingradas.

Tagad „Naša” gatavosies Līgas „Rīga” pusfinālam, kas notiks novembrī, un finālspēlei. Mums nav šaubu par mūsu komandas panākumiem – novēlam daugavpiliešiem radošu garu un daudz skaistu uzvaru!



Написать комментарий