Billboard Keitiju Periju nosauc par gada veiksmīgāko mūziķi

foto sharequotes.us
foto sharequotes.us

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija atzīta par Gada sievieti mūzikā, paziņojis izdevums Billboard, kurš 30.novembrī Ņujorkā rīkos 2012 Billboard Women in Music balvu pasniegšanas ceremoniju.

Dziedātājai šis tituls tiks piešķirts, ņemot vērā viņas singlu panākumus, jaunās dokumentālās filmas Part of me izdošanu, kā arī lielisko pasaules tūri, pavēstījuši izdevuma pārstāvji.

“Keitija Perija mūzikas industrijā ielauzusies tikai pirms pieciem gadiem un līdz šim paguvusi sasniegt tik lielus panākumus, cik daudziem mūziķiem nav izdevies sasniegt visas karjeras laikā,” atzinis Billboard pārstāvis Bils Verde, uzsverot, ka dziedātāju var uzskatīt par vienu no visiedvesmojošākajām mūzikas industrijas māksliniecēm.

Kā zināms pēc singla I Kissed a Girl un albuma One of the Boys izdošanas, 2010.gadā K.Perija dziesmu topus iekaroja arī ar albumu Teenage Dream. Dziedātāja Amerikā kļuva par pirmo dāmu, kuras albums pārdots 2,5 miljonos eksemplāru, vēsta Nielsen SoundScan. ASV viņas dziesmas, tostarp populārās Firework un California Girls, ir pārdotas 48 miljonos eksemplāru, liecina SoundScan dati.

Izdevums pasākumu Women in Music rīko jau septīto gadu, un tajā tiek godinātas spēcīgākās un talantīgākās mūzikas industrijas pārstāves. Līdz šim tituls Gada sieviete mūzikā ticis piešķirts Teilorai Sviftai, Fērgijai un Bejonsē.


Написать комментарий