Juris Viļums: Prieks, ka Žanna Kulakova iestājusies „Reformu partijā”

foto Saeimas Kanceleja
foto Saeimas Kanceleja

Portāls Gorod.lv jau ir ziņojis, ka Otrā Starptautiskā investīciju foruma laikā Daugavpils mērs Žanna Kulakova bija paziņojusi žurnālistiem par savu lēmumu iestāties „Reformu partijā”.

Minētās partijas pārstāvis Saeimas deputāts Juris Viļums mūsu portālam pastāstīja, ka pirmdien, 24.septembrī, valdes sēdes laikā Žanna Kulakova tika vienbalsīgi pieņemta partijas sastāvā.

Pēc Jura Viļuma vārdiem, daudzi Saeimas deputāti apsveica partijas biedrus ar jaunu oficiālu partijas locekli, atzīmējot, ka Latvijas otrās lielākās pilsētas vadītāja ir pievienojusies partijai, kas pievērš lielu uzmanību Latgalei.

„Sen ir laiks lauzt par Daugavpili izveidojušos stereotipu, ka tā ir maza valsts mūsu valstī. Nav jābaidās piedalīties valsts sabiedriskajā un politiskajā dzīvē, jo tikai šādi var mainīt situāciju, uzlabojot to. Ikviens cilvēks, kas iestājas politiskajā apvienībā, var ietekmēt notikumu gaitu.

Es aicinu visus pilsētniekus stāties dažādās partijās un apvienībās, jo tikai kopā mēs varam sasniegt pozitīvus rezultātus”, - paziņoja Juris Viļums.


Написать комментарий