'VW Caddy' iegūst 'Cross' modifikāciju

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" (VW) izstrādājusi "Cross" modifikāciju arī "Caddy" modelim, tādējādi papildinot šīs saimi, kuru jau pārstāv tamlīdzīgas modifikācijas "Polo", "Golf" un "Touran" modelis.

"VW Caddy Cross" izgatavots uz "Caddy Edition 30" modifikācijas bāzes un atšķirsies ar ekskluzīvo "Viper Green" virsbūves krāsas toni, kas aizgūts no "Scirocco" modeļa. Tāpat automobilim ir melnas plastmasas uzlikas pa virsbūves perimetru, kā arī sudraba toņa apakšdaļas vairogi un jumta reliņi. "VW Caddy Cross" aizmugurējie logu stikli, tāpat kā aizmugurējie lukturi, ir tonēti. Vēl šīs modifikācijas spēkratam ir oriģināli 17 collu riteņu diski ar 205/50 izmēra riepām.

Interjerā priekšējie sēdekļi ir divos toņos, tam ir augstumā un garumā regulējams centrālais elkoņu balsts, stūres, pārnesumu pārslēga un stāvbremzes sviras roktura ādas apdare ar pelēku šuvumu, kas kontrastē ar durvju tapsējumu. Saskaņā ar "Trendline" specifikācijām "VW Cross Caddy" pieejams ar piecām vai septiņām sēdvietām un īsāku garenbāzi automašīnās gan "Viper Green" tonī, gan kādā citā no astoņām virsbūves krāsām.

"VW Cross Caddy" galvenokārt paredzēts klientiem, kuriem tīk individuāls stils ar uzsvaru uz praktiskām vajadzībām un brīvu dabu. Automobilis tiek piedāvāts ar pilnu standarta modeļa motoru klāstu. Tostarp TSI, TDI, dabasgāzes un LPG motoriem ar jaudu no 86 ZS līdz 170 ZS, kā arī versijas ar DSG sekvenciālo pārnesumkārbu un "4Motion" pilnpiedziņu.

Tirdzniecībā "VW Cross Caddy" nonāks nākamā gada sākumā.


Темы: , , , , , , ,
Написать комментарий