Komandas vadība vēl neprognozē, kad spēlētājs varētu būt atkal ierindā, taču spēlētāja stāvoklis pašlaik ir stabils.

Komandas direktors Ģirts Pommers informē, ka trauma gūta, vienam no uzbrucējiem "ejot uz vārtiem". "Parasti vārtsargi ir tie, kas ir visvairāk aizsargāti un reti gūsts traumas. Šoreiz vienkārši gadījās neveiksmīga epizode, jo ar vārtsarga ekipējumu viss bija kārtībā."

Trešdienas vakarā, kad jelgavnieki sāks Latvijas čempionāta spēles, vārtos stāsies Kristaps Krūze. Komandas vadība pašlaik neprognozē, kad Repšs varētu atkal turpināt treniņu un spēļu procesu. "Viņa stāvoklis ir stabils," piebilst Pommers.

Viņš uzteic komandas spēlētājus, kas arī sniedza biedram pirmo palīdzību, bet pēc tam devās uz slimnīcu, lai vajadzības gadījumā ziedotu asinis. "Ceru, ka šovakar puiši saņemsies un nospēlēs labi."

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales reģiona pārstāve Rita Dobriņina stāsta, ka asiņošanu izdevies apturēt uz vietas. "Sportists aizvests uz Jelgavas slimnīcu, kur brūce aizšūta un veiktas citas nepieciešamas manipulācijas," piebilst ārste.

Latvijas čempionāts ar vienu spēli sākās jau aizvadītās nedēļas nogalē, bet trešdien paredzētas nākamās divas spēles - "Zemgale/JLSS" pret "Rīga 96" un "Liepājas metalurgs 2" pret "Juniors".