Žanna Kulakova: Izmaiņām „Attīstības partijā” nav nekādu politisku aizkulišu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, Daugavpilī dibinātās „Attīstības partijas” vadībā notikušas izmaiņas – tās iepriekšējo vadītāju Žannu Kulakovu ir nomainījis Jānis Dukšinskis.

Žanna Kulakova portālam Gorod.lv paskaidroja, ka izmaiņām „Attīstības partijā” nav nekādu politisku aizkulišu. Lēmums par atkāpšanos no partijas vadītājas amata bija pārdomāts un 23.augustā tas tika apspriests ar partijas vadību.

«Ir grūti apvienot divus atbildīgus amatus – pilsētas un partijas vadību. Uzskatu, ka vispirms man ir jāizpilda pilsētniekiem dotie solījumi.

Mūsu „Attīstības partija” ir LPP/LC loģiskais turpinājums, pēc tās darbības pārtraukšanas, ievērojot partijas disciplīnu, es uzņēmos tās vadību. Šobrīd politiskā apvienība ir izveidota, šis uzdevums ir izpildīts, tāpēc esmu pieņēmusi lēmumu atkāpties no amata.

Sakarā ar to, ka mūsu apvienība nav kādas vienas lielas partijas daļa, bija nepieciešams risināt daudzus jautājumus – gan ideoloģiskos, gan saistītus ar saimniekošanu. Šobrīd visi spēki tiks veltīti pilsētas aktuālo problēmu risināšanai”, - pastāstīja Žanna Kulakova.


Написать комментарий