Izstāde «Rēzeknes Uzņēmējs» šogad oktobrī

logo
logo

Uzņēmējsabiedrību daudznozaru izstāde-gadatirgus "Rēzeknes Uzņēmējs" šogad notiks 12. un 13. oktobrī. Ikgadējā uzņēmēju pasākumā Rēzeknē aicināti piedalīties ražotāji, pakalpojumu sniedzēji un izplatītāji, amatnieki un individuālie komersanti, informē Rēzeknes pašvaldība.

Šī izstāde ir viena no nozīmīgākajām uzņēmējdarbības izstādēm reģionā, jo līdzīgi pasākumi Latgalē notiek vien Daugavpilī.

Izstāde tāpat kā iepriekš notiks Rēzeknes 2.vidusskolas sporta zālē. Iepriekš tika apsvērta iespēja organizēt izstādi jaunuzbūvētajā Radošo pakalpojumu centrā, bet no šīs ieceres tomēr nācās atteikties, jo centra zāle ir daudz mazāka, nekā tas būtu nepieciešams izstādei. Iespējams, ka nākotnē izstāde varētu notikt jaunbūvējamā daudzfunkcionālā centra telpās.

Paredzēts, ka izstāde darbosies divas dienas – piektdien, 12. oktobrī no plkst. 10 līdz 18 un sestdien, 13. oktobrī no plkst. 9 līdz 15. Ieeja izstādes apmeklētājiem būs bez maksas. Dalībai izstādē "Rēzeknes Uzņēmējs 2012" jau pieteikušies vairāki eksponenti, tostarp Rēzeknes Gaļas kombināts, mēbeļu ražotājs "Komforts M", maiznīca "Dona", uzņēmumu "Merida" un "Šveices produkts" pārstāvji, vairāki amatnieki. Dalībnieku skaits, tāpat kā citus gadus, varētu būt ap 40 uzņēmumi un pakalpojumu sniedzēji, dalībai tiks aicināti pieteikties Latgales novada amatnieki.

Rēzeknes Uzņēmēju biedrības uzņēmumi šogad izstādē piedalīsies ar vienotu ekspozīciju, lai parādītu Rēzeknē ražoto produkciju, prezentētu biedrības uzņēmumu sniegtos pakalpojumus. Izstādē ar vienotu stendu piedalīsies arī Biznesa inkubators "Ideju viesnīca", kas pārstāv dažādu nozaru uzņēmumus no Rēzeknes, Daugavpils, Līvāniem un Balviem.

Izstādes ietvaros sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi paredzēts organizēt Biznesa vakaru, kurā pašvaldība apbalvos šogad veiksmīgākos Rēzeknes uzņēmējus. Turklāt pirmajā izstādes dienā Rēzekni iespējams apmeklēs arī ekonomikas ministrs D.Pavļuts un vēl vairāku biznesa atbalsta institūciju pārstāvji, notiks forums par industriālo politiku un uzņēmējdarbības atbalsta instrumentiem gan esošajiem, gan jaunajiem uzņēmējiem.

Izstādi "Rēzeknes Uzņēmējs" rīko Rēzeknes Uzņēmēju biedrība sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi, amatnieku dalību izstādē atbalsta Latgales reģiona pašvaldības. Pieteikšanās dalībai izstādē ir līdz septembra beigām.

Informācija par pasākumu pieejama Rēzeknes Uzņēmēju biedrības mājas lapā www.reub.lv.


Написать комментарий