Rēzeknē norisinājās labdarības akcija „Palīdzēsim kopā”

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Tuvojoties mācību gada sākumam Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvalde sadarbībā ar biedrībām „Rēzeknes māmiņu klubs” un „Par stipru ģimeni” rīkoja labdarības akciju „Palīdzēsim kopā”.

Akcijas mērķis – atbalstīt ģimenes ar bērniem, kurām nepieciešama īpaša palīdzība, kā arī pievērst sabiedrības uzmanību viņu problēmām.

Šāda labdarības akcija Rēzeknē notiek jau ceturto reizi, un ikreiz ir ļoti pieprasīta. Lai izvēlētos sev un saviem bērniem nepieciešamās mantas, rotaļlietas, grāmatas, apģērbu, apavus un citas lietas, cilvēki ierodas Sociālās aprūpes pārvaldē jau no agra rīta.

Ir ļoti svarīgi, ka šo akciju atbalsta pilsētas iedzīvotāji, kuriem nav vienaldzīgas līdzcilvēku problēmas. Tie, kuri vēlas palīdzēt maznodrošinātajām ģimenēm, lielā vairumā atnes apģērbu, apavus, rotaļlietas un citas mantas.

Turpinot tradīciju, arī šogad biedrība „Rēzeknes māmiņu klubs” un biedrība „Par stipru ģimeni” parūpējās par dāvanu komplektiem skolēniem. Kopumā akcijas laikā kancelejas piederumu komplektus, kuros ietilpst zīmēšanas albums, krāsainais papīrs, krītiņi, burtnīcas, pildspalvas, zīmuļi, higiēnas preces un citas mantas, saņēma vairāk kā 80 bērni no maznodrošinātām ģimenēm.

Ar lielu nožēlu jāsaka, ka šogad neviens neatsaucās uz aicinājumu ziedot kancelejas preces, tādēļ komplektu nepietika visiem, kuri vēlējās tos saņemt.

Akcijas organizatori pateicas mūsu pilsētas iedzīvotājiem, kuri atbalstīja akciju „Palīdzēsim kopā”, un cer, ka nākamreiz uzņēmēji, bankas, firmas un citas mūsu pilsētas sabiedriskās organizācijas būs atsaucīgākas un arī atbalstīs tos, kuriem ir nepieciešama palīdzība.


Написать комментарий