Ināra Ostrovska: Es nebalsoju pret braukšanas maksas atvieglojumiem, es piedāvāju savus papildinājumus Domes lēmumam 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā jau tika ziņots, vakar notikušajā Daugavpils pilsētas domes sēdē notika kaislīgas diskusijas, apspriežot jautājumu par braukšanas maksas atvieglojumu piešķiršanu mūsu pilsētas skolēniem.

Saskaņā ar deputātu lēmumu, no šī mācību gada sākuma visi Daugavpils skolēni varēs izmantot pilsētas sabiedrisko transportu ar 100% atlaidi. Arodskolu audzēkņi arī saņem atvieglojumus 50% apmērā no braukšanas biļetes maksas vienā no transporta veidiem un izmantojot vienu noteiktu maršrutu.

Diskusiju sakarā ar šo jautājumu iesāka deputāte Ināra Ostrovska, kura šajā situācijā saskatīja arodskolu audzēkņu diskrimināciju. „Viņi ir tādi paši bērni, kuri dzīvo mūsu pilsētā un ne tikai mācās, bet arī iegūst profesiju. Manuprāt, nav iemesla nepiešķirt arī viņiem 100% atvieglojumu braukšanai ar autobusu vai tramvaju”, - piedāvāja Ostrovskas kundze.

„Es nebalsoju pret deputātu lēmumu, tieši otrādi, tas ir pareizs lēmums, un es to atbalstu. Bet es piedāvāju savus papildinājumus 3.1.3.punktā attiecībā uz 100% braukšanas atlaides piešķiršanu arī arodskolu audzēkņiem.

Bija nepieciešams balsot par manis piedāvāto konkrēto punktu, taču tas nenotika, jo valdošajai koalīcijai ir izdevīgāk mani kā opozīcijas pārstāvi atspoguļot negatīvajā gaismā.
Atkārtošos, es vispār nepiedalījos balsojumā par Domes priekšlikumu, bet balsoju par savu punktu”, - paskaidroja Ināra Ostrovska.


Написать комментарий

stulbaa govs, ieniistu!!!!!