Kanādiešu apvidus auto par 580 tūkstošiem ASV dolāru

publicitātes foto
publicitātes foto

Kanādas kompānija "Conquest Vehicles", kas plašāk pazīstama ar pasaulē visdrošāko luksusa apvidus automobili "Knight XV", prezentējusi savu pirmo modeli bez bruņojuma. Jaunais "Evade" apvidus automobilis bāzes komplektācijā maksās 579 tūkstošus ASV dolāru.

"Evade" izgatavots uz "Ford F-550 Super Duty" pikapa bāzes, ir aprīkots ar pneimatisko balstiekārtu, bet tā virsbūves paneļi izgatavoti no tērauda un alumīnija. Klients var izvēlēties šo spēkratu aprīkot vai nu ar benzīna, vai dīzeļa dzinēju.

Spēka agregātu raksturlielumi pagaidām netiek atklāti, tomēr nav izslēgts, ka šim modelim tiks izmantots motors no bruņotā "Knight XV" – 400 zirgspēku jaudīgais 6,8-litru V10, kas spējīgs darboties ne tikai ar benzīnu, bet arī bioetanolu.

"Evade" apvidus automobilis ir četrvietīgs. To var aprīkot ar lieliem tālrāžiem, nakts redzamības kamerām priekšā un aizmugurē, trim jumta lūkām un jumta prožektoru, kas regulējams ar speciālu sviru salonā. Interjera apdarē izmantoti kompozītmateriāli, āda, alkantara un alumīnijs.

Ražošanā "Evade" modelis nonāks jau šoruden.


Написать комментарий