Daugavpils dome piedzīs naudu no Oļega Maļuhina par pārrakta ezera krasta atjaunošanu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pagājušā gada vasarā sportists Oļegs Maļuhins netālu no savas mājas pārraka Šūņu ezera krastu, padarot to par nepiemērotu peldēšanai.

Daugavpils iedzīvotāji bija sašutuši, bet goda pilsētnieks savu rīcību skaidroja ar vēlmi norobežot sevi un savus tuvākos no piedzērušos kompāniju nepieļaujamas uzvedības. Turklāt šī pilsētnieku peldvieta netika atzīta par oficiālo pludmali.

Pilsētas varas orgāni bija uzdevuši Maļuhina kungam sakārtot sabojāto peldvietu. Tiesa, viņš tā arī neveica pārrakta krasta labiekārtošanai nepieciešamos darbus. Turklāt ezera krasts tika pārrakts vēl vairāk – tur izraktā dziļā bedre apdraudēja mazo bērnu drošību.

Pirmdien, 6.augustā, notikušajā preses konferencē Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis pastāstīja, ka pašvaldība ir sakārtojusi krastu uz sava rēķina, nepieciešamos darbus veica uzņēmuma „Labiekārtošana-D” darbinieki.

Slavenajam sportistam tiks piestādīts rēķins 300 latu apmērā. Kā jau tika ziņots agrāk, rēķina neapmaksāšanas gadījumā Dome plāno piedzīt šo summu no Oļega Maļuhina caur tiesu.


Написать комментарий