Ilūkstes novadā svētdien tika nošauts jurists un viņa līdzbraucēja

foto suite101.com
foto suite101.com

Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne ziņo, ka svētdien, 5.augustā, Ilūkstes novadā tika atrasti divi nogalināti cilvēki.

Saskaņā ar policijas datiem, aptuveni plkst.5:30 ceļa posmā Aknīste – Subate Prodes pagastā tika atrasta automašīna LUAZ, kuras salonā atradās 1960.gadā dzimušas sievietes līķis ar vardarbīgās nāves pazīmēm – šautām brūcēm kakla un vēdera rajonā. Netālu no automašīnas uz zemes tika atrasts vietējā iedzīvotāja – 1959.gadā dzimuša vīrieša – līķis ar šautām brūcēm krūšu kurvī.

Minētajā kriminālprocesā nekavējoties tika sākta izmeklēšana. Policijas darbinieku veikto meklēšanas pasākumu rezultātā tajā pašā dienā uz aizdomu pamata par šī sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu, tika aizturēts 1986.gadā dzimušais vīrieti, kuram tika konstatēts liels šaujamieroču daudzums. Nozīmētas ekspertīzes.

Aizturētais atzina savu vainu noziedzīga nodarījuma izdarīšanā, un pašlaik viņš atrodas īslaicīgas aizturēšanas vietā. Drīzumā tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu.

Policijas darbinieki turpina kriminālprocesa izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 118.panta – slepkavība sevišķi pastiprinošos apstākļos. Lai ievērotu izmeklēšanas intereses, nekādi komentāri sakarā ar slepkavībām netiek sniegti.

Taču ir pieejama informācija, ka nogalinātie ir Aknīstes novada domes juriskonsults Viktors Brūveris un Daugavpils DzKSU darbiniece Larisa Serpionova.

Atgādināsim, ka bojā gājušais Brūvera kungs pārstāvēja Vienības ielas 25 nama iedzīvotāju intereses, kuri nepiekrita autostāvvietas būvniecībai pie kinoteātra „Renesanse” un iesniedza tiesā prasību pret Daugavpils pilsētas pašvaldību.


Написать комментарий