Maltas bērnu un jauniešu centrā jauns skaņas un gaismas aprīkojums

foto soundpunk.com
foto soundpunk.com

Rēzeknes novada pašvaldības Maltas pagasta pārvalde 2012. gada 5. jūnijā noslēdza līgumu ar Izglītības un zinātnes ministriju par Jaunatnes politikas valsts programmas 2012. gadam 1.2.apakšsadaļas „Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībās, attīstot jaunatnes informācijas punktu pieejamību, kā arī pilnveidojot infrastruktūru jauniešu veselīgā un lietderīgā brīvā laika pavadīšanai” ietvaros īstenojamo projektu - „Skaņas un gaismas aprīkojuma iegāde Maltas bērnu un jauniešu centra kvalitatīvas darbības un pasākumu nodrošināšanai”, vēsta Rēzeknes novada pašvaldības mājaslapa.

Projekta ietvaros Maltas bērnu un jauniešu centra kvalitatīvai darbībai tiek iegādāts jauns skaņas un gaismas aprīkojums.

Projekta vispārīgais mērķis: nodrošināt Maltas bērnu un jauniešu centra nepārtrauktu un kvalitatīvu darbību, radot labvēlīgus apstākļus jauniešu intelektuālai un radošai attīstībai, nodrošinot jauniešiem veselīga un lietderīga brīvā laika izmantošanas iespējas.

Projekta mērķauditorija: dažāda vecuma un tautību audzēkņi, kas centrā apmeklē nodarbības, tajā skaitā Maltas pagasta un Rēzeknes novada apkārtējo pagastu jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kas izmantojot centra sniegtās iespējas vēlas lietderīgi un radoši pavadīt brīvo laiku.

Projekta aktivitāšu realizācijas gaita:

- Šī gada jūnijā tika noslēgts līgums ar SIA „DJ PRO”, par projekta ietvaros paredzēto skaņas un gaismas aparatūras pirkšanu.

- Jūlijā SIA „DJ PRO” piegādāja un Maltas bērnu un jauniešu centrā uzstādīja projekta ietvaros paredzēto aparatūru.

- Lai noskaidrotu mērķauditorijas apmierinātību septembrī tiks veikta anketēšana, tā atspoguļos Maltas bērnu un jauniešu centra pakalpojumu saņēmēju viedokli par centra darbības nodrošināšanai iegādāto gaismas un skaņas aprīkojumu.

Projekta kopējais budžets sastāda 2094,99 LVL.

Projekts tiek īstenots jaunatnes politikas valsts programmas 2012.gadam valsts budžeta ietvaros un to pilnā apmērā finansē Izglītības un zinātnes ministrija no valsts budžeta finanšu līdzekļiem.

Projekts īstenojams līdz 2012.gada 29.oktobrim.


Написать комментарий