Būvniekus lūguši līdz 7.septembrim sakārtot virkni ielu Cietoksnī

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Nesen cietokšņa pārvaldnieks Jānis Dukšinskis paziņoja vicemēram Vjačeslavam Širjakovam, ka strādnieku skaits, kuri veic būvniecības darbus cietoksnī sistēmu komunikāciju rekonstrukcijas eiroprojekta ietvaros, tika palielināts un darbu veikšanas temps arī ir pieaudzis.

Atgādināsim, ka jūnija beigās kļuva zināms, ka pārrunās ar galveno darbuzņēmēju pašvaldība ir panākusi vienošanos par to, ka darbuzņēmējs 4 reizēs palielinās brigāžu skaitu, kuras strādā minētajā objektā, lai ātrāk pabeigtu darbus un iekļautos agrāk pagarinātajā termiņā.

Šobrīd galvenais darbuzņēmējs ir būtiski palielinājis darbinieku skaitu un apgalvo, ka izpildīs visu darbu apjomu, kuru nepieciešams veikt šogad.

V.Širjakovs paziņoja, ka «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) ir atsūtījuši pašvaldībai vēstuli, kurā lūdz līdz 7.septembrim sagatavot visus piebraucamos ceļus Valsts policijas vajadzībām domāto ēku teritorijās, jo minētajā datumā jānodod ekspluatācijā cietoksnī būvētais īslaicīgās aizturēšanas izolators.

Darbuzņēmējam tika dots uzdevums izpildīt šo lūgumu. Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centra eksperts projektu jautājumos Artjoms Mahļins portālam Gorod.lv paziņoja, ka šobrīd būvnieki aktīvi strādā Mihaila ielā, kas atrodas gar topošo Rotko mākslas centru, vēlāk viņi ķersies pie pārējām ielām, kas ved pie VNĪ ēkām, pēc tam tiks izveidoti piebraucamie ceļi dzīvojamo māju sektorā.

Jāatzīmē, ka projekta visu darbu pabeigšanas termiņš ir šī gada decembris.


Написать комментарий