Zatlers pēc ārstēšanās atgriezies darbā un jūtas labi

foto.bnn.lv
foto.bnn.lv

Bijušais Valsts prezidents un Saeimas Reformu partijas (RP) frakcijas priekšsēdētājs Valdis Zatlers pēc ārstēšanas procesa atgriezies darbā un jūtas labi.

Zatlers pēc šodienas Saeimas ārkārtas sēdes aģentūrai LETA sacīja, ka trīs nedēļas viņš pilnībā veltījis ārstēšanās procesam, bet patlaban jau atgriezies darbā un tik, cik spēki atļauj, šo darbu arī veic.

"Man ir gandarījums gan par sevi, gan par saviem kolēģiem," akcentēja politiķis.

RP līderis arī teica, ka jūtas labi, un pateicās visiem cilvēkiem, kas viņu atbalstīja - sūtīja vēstules, dažādas tautas zāles, zvanīja, sūtīja e-pastus.

Politiķis arī piebilda, ka šī viņam bijusi arī zināma dzīves pieredze un patlaban viņš skatās uz sabiedrību daudz citādāk nekā pirms tam. "Ticiet man, uz sabiedrību es skatos daudz labāk nekā pirms tam," norādīja eksprezidents.

Kā ziņots, Zatlers jūnija sākumā paziņoja, ka veselības problēmu dēļ uz nenoteiktu laiku paies nost no aktīvas dalības partijas vadībā.

Zatlers solīja pēc pāris mēnešiem atgriezties politikā. "Ārsti man ir uzstādījuši diagnozi, kas jau vistuvākajā laikā paredz operāciju un intensīvu ārstēšanu," iepriekš skaidroja politiķis.


Написать комментарий