Riska kapitāla firma 'Creandum' vēlās ieguldīt Baltijā

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Skandināvijas riska kapitāla firma "Creandum" uzskata Baltijas valstis par perspektīvu vietu ieguldījumiem, tāpēc iecēla savu tiešo pārstāvi Baltijas valstīs – "Creandum" investīciju padomnieks Baltijā būs "TechHub Riga" valdes priekšsēdētājs Andris K. Bērziņš.

Bērziņš portālu "Delfi" informēja, ka "Creandum" Investīciju Padomnieku grupā strādā arī Hjalmars Vinblāds ("Wrapp", "Rebtel" vadītājs) un Anils Hansjē (bijušais "Google Ventures" vadītājs).

""Creandum" saredz lieliskas iespējas ieguldījumiem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, kur strauji palielinās aktīvas tehnoloģiju startup sabiedrības," atzīst "Creandum" partneris Johans Breners,. "Mēs gribam tiešāku pieeju Baltijas "start-up" sabiedrībai un Bērziņš ir viens no tās vadošajām figūrām."

Bērziņš skaidro, ka grib atrast un palīdzēt attīstīt tās "start-up" firmas Baltijas valstīs, kurām ir inovatīvas tehnoloģijas un radikāli biznesa modeļi. "Creandum" komanda ar saviem agrīnajiem ieguldījumiem firmās "Spotify", "Wrapp" un "Videoplaza" ir pierādījusi savas unikālās spējas palīdzēt šiem uzņēmumiem izsisties globālajos tirgos, norāda Andris K. Bērziņš.

"Creandum" kļūst par pirmo Eiropas vai ASV riska kapitāla firmu, kurai ir pārstāvis tieši Baltijas valstīs.


Написать комментарий