Ventspilī sievieti nodur neuzklātas gultas dēļ

foto in.all.biz
foto in.all.biz

Policija nodevusi prokuratūrai lietu par martā Ventspilī notikušo slepkavību – sadzīviska strīda laikā piedzēries vīrietis nodūris dzīvesbiedri neaizklātas gultas dēļ, informēja policija.

Kriminālprocess uzsākts pēc tam, kad 16.martā ap pusnakti Ventspilī, Nikolaja ielā atrasts kādas sievietes līķi ar durtu brūci krūškurvī, sirds rajonā. Tajā vakarā starp vīrieti un sievieti, kuri dzīvojuši faktiskā laulībā, izcēlās sadzīvisks strīds, kura karstumā 1973. gadā dzimušais vīrietis sievieti sadūris ar nazi un rezultātā viņa mirusi. Strīda iemesls bijušas dusmas, kas radušās neuzklātas gultas dēļ.

Vīrietis jau nākamajā dienā tika aizturēts. Viņš nekur nestrādāja, un agrāk jau bijis sodīts.

Nopratināšanā viņš savu vainu atzina daļēji, liecinot, ka pilnībā neatceras notikušo un to, kādā veidā būtu varējis nodarīt miesas bojājumus sievietei. Viņš gan pieļāva varbūtību, ka varēja to nodarīt, taču noliedza, ka būtu vēlējies sievieti nogalināt.

Aizdomās turētajam tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Ņemot vērā, ka pirmstiesas izmeklēšanas laikā tika savākta pietiekama pierādījumu bāze kriminālvajāšanas uzsākšanai attiecībā pret aizdomās turēto, nolemts Kriminālprocesa materiālus nodot Ventspils prokuratūrai.

Vīrietim par nodarīto draud brīvības atņemšana uz laiku līdz 15 gadiem.


Написать комментарий