Pārtikas pakas Rēzeknes iedzīvotājiem

foto nechtoportal.ru
foto nechtoportal.ru

Pirmdien, 9. jūlijā Rēzeknē biedrības Latvijas Sarkanais Krusts Rēzeknes komiteja sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi sāk īstenot ES programmu vistrūcīgākajām personām. Šīs programmas ietvaros tiks dalītas pārtikas pakas, informē Rēzeknes pašvaldības mājaslapa.

Iespējas saņemt pārtikas produktus ir ģimenēm vai atsevišķi dzīvojošām personām, kuras ir atzītas par trūcīgām saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 30.marta noteikumi Nr.299 „Noteikumi par ģimenes vai atsevišķi dzīvojošas personas atzīšanu par trūcīgu”, ģimenēm vai atsevišķi dzīvojošām personām, kuras atzītas par maznodrošinātām saskaņā ar Rēzeknes pilsētas Sociālās aprūpes pārvaldes lēmumu, kā arī ģimenēm vai atsevišķi dzīvojošām personām, kas atzītas par tiesīgām saņemt Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumā noteikto vienreizējo pašvaldības pabalstu ārkārtas situācijā, ja to apliecina Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvalde.

Pārtikas pakā ietilpst 0,4 kg pilnpiena pulvera, 1 kg makaronu, 0,14 kg auzu pārslu biezputras ar ogām vai augļiem, 0,4 kg pankūku miltu, 0,2 kg kartupeļu biezputras, 0,3 kg griķu, 0,5 kg mannas, 1 kg augstākā labuma kviešu miltu un 0,25 kg sautētas cūkgaļas.

Pārtikas pakas varēs saņemt Raiņa ielā 9b (Rēzeknes Naktspatversmē) katru dienu no plkst. 9.00 – 15.00. Pakas tiks izsniegtas uzrādot derīgu, Sociālās aprūpes pārvaldē izsniegtu izziņu.


Написать комментарий