Jauniešu orientēšanās skola „Mana pils- Daugavpils”

Daugavpils vācu biedrība „ERFOLG” ar programmas „Jaunatne darbībā” un Daugavpils pilsētas domes atbalstu organizē projektu Jauniešu orientēšanās skola „Mana pils- Daugavpils”.

Jauniešiem neformālā vidē būs iespēja iepazīties ar ģida un fotogrāfa profesijas īpatnībām, ar pilsētas vēsturi, reģionu un tūrisma kultūras objektiem, kā arī tā ir lieliska iespēja apgūt kartes lasīšanas prasmi un zināšanas, ka izstrādāt un organizēt tūrisma maršrutus.

Iegūtās zināšanas tiks pielietotas praksē – sava tūrisma maršruta izveidē, kā arī piedaloties 5 foto-orientēšanās maršrutu izstrādē un vadīšanā - pilsētā un rajonā.
Projekta mērķis: Iepazīstināt jauniešus ar Daugavpils pilsētas un novada kultūrmantojumu, izmantojot tradicionālo jauniešu sporta spēli – fotoorientēšanos, jauniešu redzes loka paplašināšana, dabas, vēsturisko un kultūras objektu apskatīšana. Mēs piedāvājam visiem interesentiem iespēju attīstīt uzņēmību un radošo domāšanu, veicināt centienus patstāvīgi paplašināt savas zināšanas, kā arī veicināt praktisko iemaņu nostiprināšanu.

Apmācības programmā ir iekļauts:

Ģida profesijas pamati. Profesionāla gida padomi un noslēpumi.
Sporta orientēšanās pamati.
Fotografēšanas pamati. Fotografēšanas īpatnības ārā un telpās.
Ekskursijas pa Daugavpili un tās apkārtni.
Praktiskās nodarbības – orientēšanās telpās un ārā. „Velo - orientēšanās mežos”, „Orientēšanās ar kājām pilsētā un mežā”.
Tūrisma maršrutu izstrādāšana un tā prezentācija.
foto-orientēšanās pasākumu plānošana un organizēšana.

Mērķauditorija: laipni lūdzam pieteikties visus, kam ir vēlme iemācīties kaut ko jaunu (vecumā no 15 līdz 30 gadiem).

Pieteikuma prasības: No 04.06.2012. līdz 15.06.2012. notiks pieteikumu pieņemšana, jānosūta CV un motivācijas vēstuli uz e-pastu erfolg@inbox.lv vai jāatnes personīgi uz vācu biedrību „Efolg”, Cietokšņa 44.

Dalības maksa: 5 Ls

Norises laiks: 18.06.2012.-23.07.2012. ( katru darba dienu pulkst:17:30-20:30) Norises vieta: Daugavpils, Cietokšņa 44 vācu biedrības telpās.

Apmācības kursa beigās tiks izsniegts sertifikāts no mācību centra „ERFOLG” un Eiropas sertifikāts „Youthpass”

Visi ieinteresētie tiek laipni gaidīti!
 


Написать комментарий