Jaunais 'Opel Astra' sedans

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Kompānija "Opel" publicējusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar "Astra" modeļa jaunās paaudzes sedanu. Plašākai publikai jaunais "Astra" sedans tiks parādīts augustā notiekošajā Maskavas autoizstādē.

Lai arī "Opel Astra Sedan" ir kopumā par 24 centimetriem garāks nekā šā paša modeļa piecdurvju hečbeks, riteņu garenbāze tiem ir vienāda garuma. Bagāžas nodalījuma tilpums – 460 litru (t.i., par 90 l vairāk nekā piecdurvju hečbekam). Nolokot aizmugurējo sēdekļu atzveltnes, bagāžnieka ietilpība palielināma līdz 1010 litriem.

Jūnijā sākoties jaunā "Astra" sedana pārdošanai, pircēji varēs izvēlēties modeli ar kādu no septiņiem motoriem: vienu no četriem benzīna agregātiem (100 ZS līdz 180 ZS), kā arī kādu no trim dīzeļdzinējiem (95 ZS līdz 130 ZS). Atsevišķām modifikācijām par papildus samaksu būs pieejama arī sešpakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Papildus pašreizējam motoru piedāvājumam nākamā gada sākumā jauno "Astra" versiju būs iespējams pasūtināt arī ar kādu no "SIDI Ecotec" četrcilindru benzīna dzinējiem ar 1,6-litru darba tilpumu, turbokompresoru un degvielas tiešo iesmidzināšanas sistēmu.

Atgādinām, ka "Opel Astra" ir pieejams arī kā hečbeks, universālis "Sports Tourer" un kupeja "GTC".


Написать комментарий