DzKSU sētnieki vairs nepļaus zāli daudzdzīvokļu māju pagalmos

foto gorod.lv
foto gorod.lv

10. maijā Daugavpils DzKSU izsludināja konkursu par zālāju pļaušanu daudzdzīvokļu māju pagalmos. Pieteikumu pieņemšanas termiņš tika pagarināts līdz 22.maijam, bet konkursa rezultāti pagaidām nav zināmi.

Iepriekšējos gados pilsētniekiem bija daži aizrādījumi par to, ka organizācija zāli pagalmos pļāva ne visai operatīvi. Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, kurš atbild par pilsētas komunālo jomu, atzīmēja, ka teritorijās, kas attiecas uz mājām, zāles pļaušana tika nodrošināta, un, ja kādas nelielas teritorijas netika nopļautas, iespējams, ka tās attiecās uz pilsētas teritoriju, kuru pļāva citi dienesti citā laikā.

V.Širjakovs atzina, ka iepriekšējos gados tiešām pastāvēja problēma, ka ne visi DzKSU sētnieki varēja fiziski un tehniski darboties ar trimeriem. Šajā sakarā šogad tika nolemts piesaistīt zāles pļaušanai profesionālus strādniekus. Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums pavasarī noslēdza līgumu ar kompāniju, kura uzņēmās atbildību par zāles pļaušanu, bet vēlāk veikt darbus tā atteicās.

Pašlaik ir izsludināts jaunais konkurss, bet pagaidām nav to rezultātu un sētnieki paši tiek galā. V.Širjakovs atzīmēja, ka lēmums piesaistīt profesionālus ir pareizs un ļaus nākotnē veikt zāles pļaušanu pagalmos pareizi un kvalitatīvi.


Написать комментарий