'Spurs' iekļūst NBA pusfinālā

foto sportschatplace.com
foto sportschatplace.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pusfinālā svētdien iekļuva Sanantonio "Spurs", kas "play off" otrajā kārtā pieveica Losandželosas "Clippers".

Sērijas ceturtajā mačā "Spurs" viesos uzvarēja ar 102:99, visā sērijā triumfējot ar 4-0.

Sanantonio komandai tā bija astotā uzvara pēc kārtas "play off" mačos un 18 uzvara pēc kārtas, ņemot vērā arī regulārās sezonas noslēgumu. Astoņas uzvaras pēc kārtas izslēgšanas spēlēs ir "Spurs" kluba rekorda atkārtojums.

Uzvarētājiem 21 punktu guva Tims Dankans, bet 17 punktus – Tonijs Pārkers. Vēl pa 14 punktiem guva Denijs Grīns un Gerijs Nīls, bet pa 11 punktiem – Emanuels Džinobili un Tjagu Spliters. "Clippers" rindās Kriss Pols guva 23 punktus un izdarīja 11 rezultatīvas piespēles, Bleiks Grifins guva 21 punktu, bet Ēriks Bledso – 17 punktus.

"Spurs" savus nākamos pretiniekus var uzzināt jau pirmdien, kad Oklahomas "Thunder" tiksies ar Losandželosas "Lakers". Šajā sērijā ar 3-1 vadībā ir "Thunder".

Vēl vienā mačā svētdien zvaigžņotais Maiami "Heat" viesos ar 101:93 pieveica Indianas "Pacers", panākot izlīdzinājumu sērijā 2-2.

Krisa Boša prombūtnē, "Heat" uzvaru nodrošināja praktiski divi spēlētāji – Lebrons Džeimss guva 40 punktus, izcīnīja 18 atlēkušās bumbas un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles, bet Dveins Veids guva 30 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. "Pacers" labā 20 punktus guva Denijs Greindžers.


Написать комментарий