Daugavpils 12.klašu skolēni tiek aicināti uz Pēdējam zvanam veltīto svinīgo tusiņu

foto gymnasium96.ucoz.ru
foto gymnasium96.ucoz.ru

Piektdien, 18.maijā, Daugavpils skolās skanēs pēdējie zvani, kas nozīmē, ka 12.klašu 687 beidzēji un 9.klašu 734 beidzēji pēdējo reizi jutīsies kā skolēni.

Jau nākamnedēļ bijušie skolēni kārtos eksāmenus. Bet, pirms ķerties pie gatavošanās eksāmeniem, bijušos 12.klašu skolēni tiek aicināti piedalīties viņiem veltītajā pasākumā.

Visi, kas vēlētos interesanti pavadīt pēdējo oficiālo mācību dienu, tiek aicināti atnākt pie dzelzceļa stacijas plkst.17:30, lai piedalītos svinīgajā abiturientu gājienā.

Viena no pasākuma organizatoriem, Jauniešu departamenta vecākā speciāliste Evita Lukša pastāstīja, ka bijušie skolēni piedalīsies skaistajā gājienā pa Rīgas ielu līdz Vienības namam, kur plkst.18:00 sāksies tusinš.

Jauniešu departaments apsolīja, ka šis pasākums iztiks bez oficiālās daļas, kaut arī tiek plānots, ka tajā piedalīsies kāds no pilsētas vadības pārstāvjiem. Pasākums būs ļoti pozitīvs, jautrs, tiek garantēts labs noskaņojums. Tusiņa dalībniekus izklaidēs grupa Stage On. Kā arī būs iespēja nofotografēties, burtiskā nozīmē atstāt savas pēdas pilsētas vēsturē un piedalīties flešmobā. Sīkāku informāciju būs iespējams saņemt uz vietas. Ir skaidrs, ka garlaicīgi nebūs.


Написать комментарий