Iedzīvotāji aicināti piedalīties pilsētas apzaļumošanas darbos

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Piektdien, 18. maijā plkst. 14.30 Rēzeknes pilsētas dome organizē apzaļumošanas pasākumu, kura ietvaros tiks stādīti jauni koki Atbrīvošanas alejā.

Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes projektu vadītājs Georgijs Orlovs informē, ka turpinās Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas projekts, kura ietvaros tiek modernizēta pilsētvides transporta infrastruktūra, kā arī tiek uzlabots pilsētas ārējais izskats. Lai atjaunotu pilsētas zaļo joslu gar Atbrīvošanas aleju, dažādos ielas posmos tiks stādītas jaunas liepas. „Mēs stādīsim jaunus koka stādus tajos ielas posmos, kur vecie koki bija izcirti alejas rekonstrukcijas darbu dēļ,” stāsta G. Orlovs.

Projektu vadītājs atzīmēja: „Kad Atbrīvošanas alejas rekonstrukcija tika uzsākta, daudzi pilsētas iedzīvotāji izteica savu neapmierinātību un satraukumu par koku izciršanas procesu, kurš, diemžēl bija nepieciešams projekta realizācijai. Tāpēc tie pilsētas iedzīvotāji, kuriem nav vienaldzīgs pilsētas izskats un kuri uzstājas par ekoloģiski tīru vidi, ir aicināti piedalīties koku stādīšanas pasākumā un kopā ar domes darbiniekiem un būvniekiem veidot pilsētas zaļo tēlu.”

Visi apzaļumošanas pasākuma dalībnieki pulcēsies pie Rēzeknes pilsētas domes ēkas piektdien, plkst. 14.30. Līdzi jāņem darba cimdi.


Написать комментарий