Ziņas par grūtnieci Meksikā, kas gaida deviņus mazuļus, izrādās meli

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Meksikas Koavilas de Saragosas štata veselības departamenta pārstāvis Horhe Luna noliedza izskanējušo informāciju, ka kāda štata iedzīvotāja gaida deviņus mazuļus vienlaicīgi, par ko iepriekš vēstīja valsts plašsaziņas līdzekļi.

"Viņa nav stāvoklī," teica Luna pēc tam, kad amatpersonas sāka pārbaudīt vietējos plašsaziņas līdzekļos izskanējušo informāciju.

Tika vēstīts, ka Karlai Vanesai Peresai Garsijai un viņas vīram mehāniķim Huanam Bernardo Moralesam no štata, kas robežojas ar ASV Teksasas štatu, jau esot četri bērni, no kuriem trīs esot pērn novembrī dzimuši trīnīši, tomēr Luna to apšaubīja, sakot, ka "viņiem ir trīs bērni, kas ir četrus, 12 un 15 gadus veci".

Atgādinām -- ceturtdienas vakarā valsts galvenais televīzijas kanāls "Televisa" vēstīja, ka sieviete pašlaik atrodas slimnīcā štata galvaspilsētā Saltiljo,

32 gadus vecā Peresa pirms palikšanas stāvoklī ar tik daudziem bērniem esot izgājusi neauglības ārstēšanas kursu. Janvārī, kad jau bija ceturtajā grūtniecības mēnesī, ārsti pateikuši, ka viņa gaida deviņus bērniņus - sešas meitenītes un trīs puisīšus, kam ar ķeizargrieziena palīdzību pasaulē jānāk 20.maijā, vēstīja plašsaziņas līdzekļi.

"Ir pāragri domāt par mazuļu vārdiem," Peresa teica Meksikas valstij piederošajai ziņu aģentūrai "Notimex". "Pirmkārt, ceru, ka viss noritēs labi," viņa piebilda, atklājot, ka "jūtos citādāk, jo viņi ir deviņi".

Sievietes apgalvojumi par deviņu bērnu gaidīšanu izskanēja visā pasaulē, un Meksikas valdība jau solīja palīdzēt ģimenei pēc mazuļu piedzimšanas.

Veiksmīga deviņu bērnu laišana pasaulē būtu viens no lielākajiem vienā grūtniecībā dzemdēto bērnu skaitiem pasaulē.

2009.gadā ASV Kalifornijas štatā kādai sievietei piedzima astoņīši - seši zēni un divas meitenes.


Темы: , , , ,
Написать комментарий