Tantras noslēpumi harmonisku attiecību veidošanā

foto mysticbanana.com
foto mysticbanana.com

17.-20. maijā Latvijā viesosies indiešu filozofa Ošo skolniece - augstākās klases Tantras mācības skolotāja Mahasatvaa Ma Ananda Sarita (ASV, Lielbritānija), portālu "Delfi" informē pasākuma koordinatori. Sarita sniegšot zināšanas, kā sajust atšķirīgo vīrieša un sievietes enerģijas plūsmu un veidot harmoniskas attiecības ar sevi pašu un savu partneri.

Mahasatvaa Ma Ananda Sarita ir pasaulē plaši pazīstama Tantras skolotāja un vairāku zināmu Tantras praktizētāju mācību grāmatu autore, stāsta pasākuma organizatori. Lielāko daļu savas dzīves viņa ir pavadījusi apgūstot Tantru, meditāciju un dziedināšanas mākslu pie mūsdienu dižākajiem skolotājiem. Tantras makslā Saritu ievadīja apgaismotais skolotājs Ošo Indijā. Ošo komūnā viņa pavadiīa 26 gadus, saņemot zināšanas un vadību nepastarpināti no Skolotāja.

Tantra ir saprotama kā dzīvesveids, kas integrē seksualitāti, mīlestību un garīgumu. Vēsturiski Tantra ir vairākus gadu tukstošus sena mācība, kas radusies Indijā, bet kuras dažādie atzarojumi izplatīti visā pasaulē. Tantras mācība ir saistīta ar apzinātu pieeju ķermenim kā dvēseles templim. Metodes piedāvā cilvēkam apgūt meditācijas tehnikas, kas palīdz pieņemt pretrunīgās dzīves pieredzes - vīrišķo un sievišķo, mīlestību un bailes, līdzcietību un dusmas, transformēt tās un pārvērst apzinātā eksistencē. Caur svētumu, apziņu un mīlestību Tantra paplašina mūsu apziņu un māca šo stāvokli realizēt ikdienā.

Saskaņā ar Tantras mācību harmonisku attiecību gudrība izpaužas vīrieša un sievietes dievišķās enerģijas saspēlē. Šīs enerģijas ir atšķirīgas un tajā pašā laikā tās ir viena veseluma divas papildinošas daļas. Tantra māca, kādā veidā šīs enerģijas mijdarbojas - ko dod un saņem sieviete, ko dod un saņem vīrietis. Pielietojot došanas un ņemšanas mākslas principus ikdienas sadzīvē, ikviens var veidot veiksmīgas, harmoniskas un mīlestības pilnas attiecības.

Praktizējot Tantru, atklājas cilvēka Dievišķā daba kā attiecībās, tā ikdienas sadzīvē. Mācība veidojot dziedinošu, drošu un svētu vidi, kur rast atbildes uz aktuāliem jautājumiem par seksualitāti, mīlestību un attiecībām. Praktizējot Tantru, rodas nepastarpināta harmonisku attiecību pieredze ar savu iekšējo vīrieti un sievieti, kas ienes līdzsvaru, gudrību un piepildījumu partnerattiecībās.


Написать комментарий