Pilsētas domes deputātei Inārai Ostrovskai amatu skaits ir samazinājies, bet ienākumi ir palielinājušies

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pilsētas domes deputātei Inārai Ostrovskai, saskaņā ar VID iesniegto deklarāciju, ir samazinājies amatu un darba vietu skaits, bet nedaudz palielinājušies gada ienākumi.

Pagājušajā gadā viņa savienoja vairākus amatus – vadīja Daugavpils celtnieku profesionālo skolu, Daugavpils universitātes eksāmenu komisiju, pasniedza mākslas Saules skolā, kā arī no 2011.gada Ināra Ostrovska ir pašnodarbinātā persona. Viņas kopējie ienākumi par gadu sastādīja 16 265,99 latu, 11 308,66 lati ir nopelnīti celtnieku skolas direktores amatā.

 

2010.gadā amatu sarakstam tika pievienots direktora vietnieka audzināšanas darbā amats un komisijas priekšsēdētājas amats, ko viņa ieņēma Rīgas valsts tehnikumā, par šo gadu Ostrovskas kundze bija nopelnījusi par 4 301 latu mazāk nekā 2011.gadā.

Ierēdnes īpašumā joprojām atrodas 1/6 mājas daļa Rēzeknē, kā arī māja, četras saimniecības ēkas un 8,6 ha zemes Ilūkstes pagastā.

Iekrājumu Inārai Ostrovskai nav, parādsaistības salīdzinājumā ar 2010.gadu samazinājās gandrīz par 1 500 eiro un sastāda 9 081 eiro.


Написать комментарий