6 tūkstoši daugavpiliešu piedalīsies pilsētas sakopšanā

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Jau rīt, 21.aprīlī, Latvijā, tai skaitā arī Daugavpilī, notiks tradicionālā ikgadējā talka, kas sāksies plkst.09:00. Jāatgādina, ka jau 19. un 20.aprīlī Daugavpilī notiek pilsētas sakopšanas darbi, kuros pārsvarā piedalās skolēni.

Lielās talkas koordinatore Daugavpilī Inesa Antoševska portālam Gorod.lv paziņoja, ka saskaņā ar saņemtajiem pieteikumiem, šogad Daugavpilī talkā triju dienu laikā piedalīsies 6 000 cilvēku. Pieteikties talkai turpina arī šodien, dienu pirms talkas galvenās dienas.

Šogad pilsētnieku, kas vēlas sakopt savu pilsētu, aktivitāte ir ne mazāka kā iepriekšējos gados, norādīja I.Antoševska. Sakarā ar to, ka šogad talka ir veltīta ūdens tēmai, darbu pamatdaļa norisināsies pilsētas ezeru (Stropu, Šūņu) krastos un upju (Daugava, Šūņupīte) krastos.

Pieteikušos pamatdaļa pilsētu sakopa vakar vai dara to šodien. Taču arī rīt, 21.aprīlī, talkā piedalīsies apmēram pusotrs tūkstotis cilvēku, tai skaitā dažādu organizāciju darbinieki.

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, rīt Daugavpilī lietu nesola. Tāpēc, ja Jums radīsies vēlme piebiedroties talkas dalībniekiem, Jūs varat to izdarīt, iepriekš noskaidrojot talkas tuvāko vietu mājaslapā talkas.lv. Kā arī var sazināties ar Lielās talkas koordinatori Daugavpilī Inesu Antoševsku pa tālruņiem 65476320, 28373526.


Написать комментарий