Mercedes prezentē savu pirmo bruņumašīnu

foto: Ekrānuzņēmums no video
foto: Ekrānuzņēmums no video

Vācu autoražotājs "Mercedes Benz" atslepenojuši modeli s600 Guard. Uzņēmums paziņojis, ka s600 Guard ir pasaulē pirmā automašīna, kurai viss virsbūves bruņojums atbilst balistikas VR9 klasifikācijai.

Jaunās paaudzes bruņumašīna S-Class komplektēta ar īpaši tai izstrādātiem aizsargkomponentiem, kas izgatavoti no īpaša tipa metāla un pilnībā iebūvēti starp karkasu un iekšējo apdari. Mašīnas papildu aizsardzībai no šķembām tā nodrošināta ar īpašiem bruņu kārtas elementiem, kas veidoti no aramīda un polietilēna šķiedras. Visi stikla elementi no iekšpuses pārklāti ar polikarbonātu.

Vizuāli bruņumašīna S600 Guard izskatās gluži tāpat kā tās nebruņotais radinieks. Mašīnā joprojām var savietoties četri līdz pieci pieaugušie un bagāžnieka tilpums ir 350 litri. Bruņumašīnas sirds ir V12 6,0 litru dubult-turbo dzinējs

S600 aprīkots ar sirēnu, žalūzijām, gaisa padevi salonā, sānu stikli aprīkoti ar hidraulisko piedziņu, salonā izvietotas gaismas diodes. Mašīnas aizmugurē atrodas neliels ledusskapis. Tāpat bruņumašīna aprīkota ar iebūvētu akustisko sistēmu - durvīs, griestos, jaudīgi pastiprinātāji un basu pastiprinātāji.



Написать комментарий