Dmitrovas starprajonu tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvis apmeklēja Rēzekni

foto poga.lv
foto poga.lv

Šonedēļ Rēzekni apmeklēja Krievijas Federācijas Dmitrovas starprajonu tirdzniecības un rūpniecības kameras ģenerāldirektors Ivans Beļaņins. Vizītes ietvaros I.Beļaņins tikās ar Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču, lai apspriestu Rēzeknes un Dmitrovas ekonomisko sadarbību, informē Rēzeknes pašvaldības mājaslapa.

„Ar Dmitrovas pilsētu mums ir labas partnerattiecības, līdz ar to tiek organizētas pieredzes apmaiņas vizītes. Mūsu sadarbība veicinās arī investoru interesi par pilsētu un reģionu, kā arī sekmēs sadarbību kultūras un sociālajā jomā. Šobrīd Rēzekne un Dmitrova attīstās aptuveni vienādā virzienā, mēģinot sasniegt līdzīgus mērķus. Dažas lietas, ko mēs esam ieplānojuši realizēt Rēzeknes attīstības ietvaros, Dmitrova jau ir paveikusi, piemēram, izveidoja Olimpisko centru. Savukārt kultūras jomā Rēzekne ir spērusi lielu soli uz priekšu, līdz ar to mums ir ko pastāstīt kaimiņvalstu pārstāvjiem,” stāsta A. Bartaševičs.

Vizītes ietvaros Ivans Beļaņins apmeklēja arī Rēzeknes uzņēmumu SIA RSEZ „LEAX Rēzekne”, Latgales aparātbūvniecības tehnoloģisko centru, Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras Rēzeknes nodaļu, kā arī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru.


Написать комментарий