«Profesionālās orientācijas centrs Daugavpilī: atbalsts karjeras izvēlē un biznesa ideju īstenošanā"

2024. gadā Profesionālās orientācijas centrs Daugavpilī turpina veiksmīgi darboties profesionālās orientācijas un karjeras konsultāciju jomā.

Profesionālās orientācijas centrs nodrošina plaša spektra pakalpojumus, kuru ietvaros tiek veikts ne tikai individuālais darbs un darbs grupās, bet arī tiek organizētas sarunas ar vietējiem uzņēmējiem un veikta viņu vajadzību izpēte, kā arī sniegts atbalsts jauniešiem darba vai studiju meklējumos. Pateicoties Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2014.–2021. gada perioda programmas “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība” neliela apjoma grantu shēmas atklātā projektu konkursa “Atbalsts biznesa ideju īstenošanai Latgalē” projekta Nr. 2.14.8.-1/P/K3/05 aktivitātēm, centra klienti var saņemt kvalitatīvus pakalpojumus un nodarbībās izmantot portatīvus datorus un interaktīvu ekrānu. Tas ļauj efektīvāk un lietderīgāk izmantot laiku un uzskatāmi sniegt klientiem nepieciešamo informāciju.

Janvāra mēnesī Profesionālās orientācijas centrā tika organizēts seminārs skolēniem, kurā mērķis bija iepazīstināt viņus ar informāciju, kā sekmīgi nokārtot eksāmenus, un kā centrs var viņiem palīdzēt izvēlēties piemēroto profesiju. Centrs arī aktīvi sadarbojas ar Daugavpils uzņēmumiem personāla atlases jautājumos un darbinieku karjeras attīstībā. Centrā gan pieaugušie, gan pusaudži var saņemt profesionālas orientācijas konsultācijas. Uz konsultāciju varat pierakstīties pa telefonu 22135555.

10 января , 11:10

Gorod.lv

Фото: пресс-фото


Написать комментарий