Tirdzniecības teltis. Kā izvēlēties?

Vai plānojat piedalīties tidzniecības izstādē un nevarat izlemt, vai izmantot telti vai nojumi? Jūs neesat vienīgais. Daudzi uzņēmumi cīnās ar šo lēmumu, tomēr tas ir svarīgs lēmums, kas ietekmēs jūsu panākumus.

Neatkarīgi no tā, vai cerat izveidot kontaktus ar citiem savas nozares profesionāļiem vai vēlaties paplašināt savu klientu bāzi, kontaktu dibināšana izstāžu pasākumos ir ļoti svarīga. Lai gan jūs ne vienmēr varat izvēlēties savu atrašanās vietu pasākumā, jūs varat plānot telts izkārtojumu. Ja jums ir vairāk vietas, izvēloties lielu, atvērtu telti, būs iespējams vienlaicīgi risināt vairākas sarunas, tādējādi palielinot sadarbības veidošanās iespējas. Tomēr, mazākās telpās vai iekštelpu izstādēs, izdevīgāka varētu būt telts ar iebūvētu sienu, lai nodrošinātu atsevišķu telpu detalizētākām sarunām.

Kāda ir atšķirība starp tirdzniecības izstāžu teltīm un nojumēm?

Gan teltis, gan nojumes var izmantot, lai veidotu vizuāli pievilcīgas ekspozīcijas un pasargātu no laikapstākļu ietekmes, kad runa ir par āra tirdzniecības izstādēm. Tomēr, ir vairākas būtiskas atšķirības, kas jāņem vērā, pieņemot lēmumu par to, kura no tām vislabāk atbilstu jūsu vajadzībām.

Teltis parasti ir slēgtas konstrukcijas, kas paredzētas, lai nodrošinātu privātumu un pasargātu no apkārtējās vides, tāpēc tās ir ideāli piemērotas ilglaicīgākai izmantošanai, piemēram, ja pasākums ilgst vairākas dienas un ekspozīciju nav iespējams pārvietot.

Alternatīvi, nojumes nodrošina pārsegu virs galvas, bet ir atvērtas no sāniem. Tās atvieglo gaisa plūsmu un piekļuvi jūsu ekspozīcijai.

Kā izmantot telti, lai uzlabotu izstādes ekspozīciju?

Teltis ir lieliska iespēja, lai izveidotu pievilcīgu un efektīvu izstādes ekspozīciju. Tās nodrošina plašas izkārtojuma pielāgošanas iespējas, ļaujot jums izveidot jūsu zīmolam atbilstošu tēlu un noskaņu.

Izvēlieties telti, kas ir pietiekami liela, lai ietilpinātu visus produktus, vienlaikus atstājot vietu, kur klientiem ērti pārvietoties. Telts izmērs ir atkarīgs no preču skaita, ko plānojat izstādīt, tāpēc, izvēloties telti, noteikti paturiet to prātā.

Turklāt, neatkarīgi no tā, vai izvēlaties spilgtu, krāsainu apgaismojumu, vai kaut ko smalkāku, pārliecinieties, ka jums ir labs apgaismojums.

Visbeidzot, teltis ir pielāgojamas, tāpēc izmantojiet tās, izveidojot displeju, kas pastiprina jūsu zīmolu un atbalsta jūsu mārketinga komandu.

Atrodiet teltis un nojumes nākamajam pasākumam pie Tonro. Lai atrastu vislabāko telti vai nojumi nākamajam tirdzniecības pasākumam, sazinieties ar mūsu komandu jau šodien!

 

 

20.07.2023 , 16:55

пресс-релиз


Написать комментарий