Lauku labumu tirdziņš Balvos

foto: balvi.pilseta24.lv
foto: balvi.pilseta24.lv

Aicinām ikvienu apmeklēt kārtējo lauku labumu tirdziņu 9.augustā laukumā pie Balvu Kultūras un atpūtas centra (Brīvības iela 61), lai iegādātos dažādus lauku labumus, amatniecības izstrādājumus un ekoproduktus no vietējiem amatniekiem un zemniekiem, ziņo Balvu novada domes portāls.

 Piedalīties aicinām zemniekus, amatniekus un mājražotājus ar vietējā ražojuma produkciju! Iepriekšēja pieteikšanās dalībai tirdziņā obligāta (līdz 7.augustam!) - Ziemeļlatgales Biznesa centrā: rakstot uz biznesacentrs@balvi.lv vai zvanot 28384328, 29110896; Tūrisma informācijas centrā: rakstot uz turisms@balvi.lv vai zvanot 29272948! Īpaši gaidām Balvu un tuvāko kaimiņu novadu zemniekus, mājražotājus, amatniekus ar savu ražoto preci, sezonas augļu un dārzeņu tirgotājus!

23. augustā tiek rīkots lauku labumu tirdziņš ar starptautisku dalībnieku viesošanos – aicinām pieteikties amatniekus un mājražotājus! Arī turpmāk nākamie lauku labumu tirdziņi, kā ierasts katra mēneša otrajā sestdienā – 13. septembrī, 11.oktobrī.

Lauku labumu tirdziņus rīko Ziemeļlatgales Biznesa centrs sadarbībā ar Balvu novada Tūrisma informācijas centru un Balvu Kultūras un atpūtas centru. Tirdziņus atbalsta Balvu novada dome.


Написать комментарий