Vācijā tika slēgts humora raidījums par stāstu par Vācijas MIL saistību ar Amerikas fondiem 4

foto: novaya.com.ua
foto: novaya.com.ua

29. aprīļa raidījumā Vācijas satīriķi Makss Uthofs un Klauss fon Vāgners pastāstīja par vadošo Vācijas laikrakstu izdevēju un redaktoru saistību ar Amerikas fondiem un analītikas centriem. 

Pēc izdevuma Spiegel informācijas divi no sižetā minētājiem cilvēkiem caur tiesu ir panākuši raidījuma aizliegumu. No televīzijas kanāla bibliotēkas tas ir izņēmts. Starp citu, to var atrast citās vietās.

Visi nozīmīgie MIL Amerikā tiek kontrolēti tieši vai netieši, bet tiem, kuri vēlas izteikt citu viedokli, vienmēr atradīsies formulējums par redakcijas vērtībām, kurām tas neatbilst.

Vienā no pēdējiem raidījumiem Makss Uthofs izsmej Vācijas MIL par to tālo no realitātes Malaizijas Boeing katastrofas atspoguļošanu, – ziņo ruposters.ru.

Pēc Maksa Uthofa domām tikai tā var izskaidrot to, kā tie atspoguļo notiekošo pasaulē, tai skaitā Malaizijas Boeing katastrofu Ukrainas Austrumos.

Pēc Utkofa vārdiem laikraksti, kuriem nav oficiālas informācijas par traģēdijas iemesliem, jau steidzas izrakt kara cirvi. Par absolūti neprātīgām notiekošā versijām komiķis tur aizdomās žurnālistus par LSD vai tējas ar apreibinātājiem lietošanu.  


Написать комментарий

Visiem noteikti ir pilnīgi skaidrs kas ir MIL, bet varbūt kāds man var paskaidrot?

Labāk, ja tie būtu Krievijas fondi, ar kuriem sadarbotos Vācijas prese?

"Visiem noteikti ir pilnīgi skaidrs kas ir MIL, bet varbūt kāds man var paskaidrot?" Jānis

Pieņemu, ka tas ir mēģinājums latviski pārtulkot Krievijas presē lietoto saīsinājumu СМИ - masu informācijas līdzekļi.

Ludzu varda briviba vācija))))))

Написать комментарий