Traģiskajā avārijā uz Tallinas šosejas bojā gājusi cietušā zēna māte un radiniece

foto: bnn.lv
foto: bnn.lv

Traģiskajā ceļu satiksmes negadījumā uz Tallinas šosejas trešdien, 16.jūlijā, gāja bojā cietušā zēna māte, viņas māsa un divi bojā gājušās sievietes kaimiņi.

Kā zināms, negadījumā, kas notika trešdien, pulksten 13:29 Limbažu novadā, Skultes pagastā, autoceļa Rīga (Baltezers)- Ainaži (Igaunijas robeža) 41.kilometrā krustojumā ar ceļu Duči-Limbaži, bojā gāja četri cilvēki. Viņi atradās apvidus automašīnā Ford Explorer – 1962.gadā dzimusi sieviete, 1958.gadā dzimusi sieviete, 1967.gadā dzimis vīrietis un 1947.gadā dzimis vīrietis. Savukārt ar traumām slimnīcā nogādāts deviņus gadus vecs zēns, informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Sintija Virse.

Pašlaik sākotnējā informācija liecina, ka negadījumā gāja bojā cietušā zēna māte, viņas māsa un divi bojā gājušās sievietes kaimiņi. Kravas automašīnas vadītājs negadījumā nav guvis traumas un no medicīniskās palīdzības atteicies.

Policijā sākts kriminālprocess, nozīmētas vairākas ekspertīzes un policija izmeklēšanas laikā noskaidros gan precīzus negadījuma apstākļus, gan arī personu, kura atradās pie apvidus automašīnas stūres.

«Neskatoties uz to, ka šajā ceļa posmā nedēļas laikā notikušas nu jau divas traģiskas avārijas, to nevar uzskatīt par bīstamu. Analizējot satiksmes drošības situāciju konkrētajā ceļa posmā, pēdējos trīs gados nav reģistrēts neviens ceļu satiksmes negadījums ar cietušajiem vai bojā gājušajiem,» norāda Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja priekšnieks Nikolajs Tkačs.

Lai pilnveidotu satiksmes drošību, Vidzemes reģiona pārvalde izskata vairākus iespējamos risinājumus, tostarp arī nepieciešamību mainīt ceļa apzīmējumus un ceļa zīmes attiecīgajā ceļa posmā. Risinājumi tiks meklēti, sadarbojoties ar citām par satiksmes drošības uzlabošanu atbildīgajām iestādēm.


Написать комментарий