J. Dukšinskis nav apstiprinājis informāciju par drīzumā gaidāmo Sporta pārvaldes reorganizāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tā kā pilsētā parādījusies informācija par to, ka Daugavpils Sporta pārvaldē gaidāma reorganizācija, kuras gaitā daži iestādes amati var tikt likvidēti, portāls Gorod.lv palūdza vicemēra Jānim Dukšinskim komentēt šo situāciju.

Kā atzīmēja vicemērs, pagaidām lēmums par reorganizāciju nav pieņemts, un process nav sācies. Sporta pārvaldes struktūrā var notikt nelielas izmaiņas, bet pagaidām šī ideja atrodas sarunu līmenī, apliecināja Jānis Dukšinskis.

Izmaiņas var skart Sporta skolu. Vicemērs atgādināja, ka par iespējamo Sporta skolas sadali divās daļās tika runāts arī agrāk. Sporta pārvaldes administrācija pētīja situāciju citos reģionos, piemēram, Liepājā, kurā pastāv divas Sporta skolas – vienā ietilpst spēļu sporta veidi, bet otrā – individuālie. Šo sporta veidu specifika ir dažāda, tādēļ pēc vicemēra domām iestāžu darbu un sporta veidu attīstību labāk koordinēt, kad tās ir sadalītas šādā veidā.

J. Dukšinskis neapstiprināja informāciju par to, ka tuvākajā laikā tiek plānots likvidēt Sporta pārvaldes vadītāja vietnieka amatu, kuru patlaban ieņem bijušais SP vadītājs Aleksandrs Isakovs.


Написать комментарий