Vēstule redakcijai: Lūdzam palīdzību mūsu ceļu dienesta „neatrisināmā” jautājuma atrisināšanā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Gorod.lv portāla redakcija saņēma vēstuli, kurā mūsu lasītāja lūdz palīdzēt saistībā ar situāciju, kura veidojas Jātnieku un Tukuma ielas krustojumā, kad krustojumā stāvēšanai novietotie automobiļi traucē redzamību krustojumā, kā rezultātā rodas avārijas situācijas.

„Cienījamā mūsu iemīļotā Gorod.lv redakcija!

Lūdzam palīdzību mūsu ceļu dienesta „neatrisināmā” jautājuma atrisināšanā. Tādēļ, ka pastāvīgo avāriju dēļ Jātnieku un Tukuma ielas krustojumā, rodas nāves draudi gājējiem, jāpalielina ielas apskates leņķi ceļa posmā uz Valkas ielas pusi krustojumā no Tukuma ielas puses. Pie piecstāvu nama novietotie automobiļi ierobežo redzamību šajā posmā, kas rada avārijas situāciju. Parasti tur ir novietots augsts mikroautobuss, kura dēļ ceļš vispār nav redzams. Saka, ka bija atbraukuši, veikuši mērījumus un viss atbilst normām. Acīmredzot tobrīd stāvvieta bija tukša. Ļoti lūdzam stāvvietā uzstādīt betona blokus, lai padarītu neiespējamu automobiļu novietošanu vismaz 10 m attālumā no krustojuma. Vai tad tik tiešām jāgaida cilvēku upuri, lai atrisinātu tik vienkāršu jautājumu.

Ar cieņu un lielu cerību uz palīdzību, autovadītāju grupas vārdā Irina Pušķele”, – teikts vēstulē.

Portāls Gorod.lv palūdza Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietniekam Vadimam Semonenko komentēt šo vēstuli. Iepazīstoties ar vēstuli, viņš atzīmēja, ka uzstādīt betona blokus pie krustojuma, kā lūdz iedzīvotāji, bez saskaņošanas ar atbilstošām instancēm nav iespējams, un pastāv liela varbūtība, ka pēc šādām darbībām tiks saņemtas jau citu neapmierināto iedzīvotāju sūdzības.

Tādējādi viņš iedzīvotājiem ieteica ar rakstisku iesniegumu vērsties domes Transporta komitejā (to vada vicemērs Pēteris Dzalbe, tālr. 654-04332, 654-76061), kura izskatīs iesniegumu un pieņems atbilstošu lēmumu, ja tas būs nepieciešams un iespējams. Un, ja KSP uzdos veikt noteiktus darbus, lai krustojums kļūtu drošāks, tas tiks izdarīts, paziņoja V. Semonenko.


Написать комментарий