Makdonalda atkarīga sieviete dažu gadu laikā apēd vairāk kā 1000 “Big Mac”

foto: Caters/Scanpix
foto: Caters/Scanpix

34 gadus veca triju bērnu māmiņa tagad atzīst: "McDonald’s" pārtika reāli rada atkarību. Šī un vairāku citu ātro ēstuvju sortiments veidoja viņas ikdienas ēdienreizes.

Kad sieviete sasniedz 127 kilogramu svaru, viņa saprata, ka vaina jāmeklē tajā, ko viņa apēd, un atteicās no "McDonald’s".

Britu sievietes Džodijas Edkinsas ēdienkartē faktiski nebija nekā cita kā vien „makdonaldi”. Vismaz trīs reizes dienā triju bērnu māmiņa devās uz Belperas pilsētiņas ēstuvi, lai ieturētos. „Šī ēdiena lielākais pluss un tajā pašā laikā arī lielākā bīstamība ir tur, ka pie tā var tikt ātri, viegli un lēti,” viņa teic.

2011. gadā vienai no Džodijas meitiņām tika diagnosticēts audzējs, un rūpes par mazo prasīja visu māmiņas laiku, kā arī nervus. Ar „Big Mac” kārtojumu viņa „apēda” visus stresus, kā arī sakās ļoti ietaupījusi laiku, jo pie katliem viņa nestāvēja. Aizej, nopērc, stum māgā un esi paēdis – apmēram tā Džodija raksturo periodu, kad meita prasīja visvairāk uzmanības un laiku.

Viņa pati aprēķinājusi, ka triju gadu laikā apēdusi apmēram 1000 „Big Mac” burgeru, tātad vismaz vienu dienā. Paralēli tam, viņa ēdusi arī visu pārējo piedāvājumu. Un brīdī, kad ārstiem izdevās uzveikt meitas Islas audzēju, Džodija attapās, ka pa visu uztraukumu laiku viņa pamatīgi uzresnējusi...

Tagad Džodija Edkinsa ir krietni notievējusi. Bez jebkādas sevišķas diētas vai sporta palīdzības! Sieviete gluži vienkārši savu kāju vairs nesper ātrās ēdināšanas restorānos un kopš 2013.gada vidus nometusi 44 kilogramus. „Mani bērni un vīrs nespēj tam noticēt – pirms gada es biju Makdonalda atkarīgā, bet tagad – pavisam cits cilvēks,” viņa saka.


Написать комментарий