Šobrīd valsts ceļu tīklā būvdarbi norisinās kopumā 34 objektos. No pirmdienas, 16. jūnija plkst.10 līdz 20.jūnija plkst.14, satiksmei tiks slēgts 4 kilometru garš posms uz autoceļa A1 Rīga – Ainaži. Apbraucamais ceļš ir šim ceļam paralēli esošā Rīgas gatve no tā sākuma līdz pat Muiža ielai. Satiksme tiks regulēta ar ceļazīmēm.

Uz reģionālajiem un vietējiem autoceļiem ir uzsākta asfaltēto segumu atjaunošana ar virsmas apstrādes metodi. Šī tehnoloģija paredz esošā ceļu klājuma bojājumu labošanu un vienlaidus plānas, izturīgas sīkšķembu kārtas izveidi, kas piesaistīta pamatnei ar bitumena emulsiju.

Virsmas apstrāde ar salīdzinoši nelieliem izdevumiem ļauj ievērojami uzlabot ceļu kalpotspēju mēreni noslogoto ceļu posmos ar vidēju nolietojuma pakāpi. Šādi darbi šogad plānoti 48 ceļu būvobjektos visā valsts teritorijā 257 kilometru kopgarumā, un paredzams, ka tie tiks paveikti līdz augusta vidum.

LVC aicina iedzīvotājus sekot līdzi remontu norisei un informēt, ja rodas jautājumi par darbu kvalitāti un satiksmes organizāciju. Informāciju un fotoattēlus lūdzam iesūtīt twitter.com/LVceli vai uz e-pastu kvalitate@lvceli.lv. Visa saņemtā informācija, arī anonīmā, tiks pārbaudīta, objekti apsekoti.