Daugavpils 8 bērnudārzu renovācijas projektu papilddarbi izmaksās 222 tūkst. eiro

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja portāla informāciju papilddarbi 8 bērnudārzu energoefektivitātes paaugstināšanas projekta ietvaros izmaksās 221 750,20 eiro un tos veiks uzņēmums „Šafrans”.

Atzīmēsim, ka šā gada aprīlī domes vadība ziņoja, ka Eiropas projekta ietvaros darbi četros bērnudārzos (4., 10., 15., 30.) ir pabeigti, un iestādes tiek sagatavotas nodošanai ekspluatācijā, bet 21.,23. un 27. bērnudārzā darbi vēl turpinās, bet 1. bērnudārzā tie sākās pavasarī un notiek plāna režīmā.

Papilddarbu iepirkumā, kurš izsludināts jau martā, ietilpst darbi visos 8 bērnudārzos. Atgādināsim, ka 8 bērnudārzu renovācijas projekts tika aizstāvēts 2012. gadā, iepirkuma procedūra ievilkās, tādēļ darbi sākās tikai 2013. gadā. Kopējā projekta summa sastāda vairāk nekā 4 milj. eiro.

Tāpat atzīmēsim, ka pavasarī pašvaldība iesniedza dokumentus dalībai KPFI projektā, lai veiktu vēl divu bērnudārzu renovāciju. Paralēli tam, lai pozitīva lēmumu gadījumā paātrinātu darbu sākumu, ir izsludināta iepirkuma procedūra par 20. un 22. bērnudārza renovāciju.


Написать комментарий