Brīvdienās uz Daugavpils un Latgales ceļiem notika vairākas avārijas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

6.jūnijā Daugavpilī, 1993.gadā dzimusī sieviete, vadot automašīnu SAAB pa Liepājas ielu, nepalaida pa Jātnieku ielu braucošu Mazdu, kā rezultātā notika sadursme. SAAB vadītāja guva dažus sasitumus.

6.jūnijā no Daugavpils novada Naujenes pagasta slimnīcā ar traumām tika nogādāts kāds 1969.gadā dzimis vīrietis, kurš brauca ar nereģistrētu kvadraciklu, nobrauca no ceļa un apgāzās.

7.jūnijā Daugavpilī, Malu ielā 1973.gadā dzimusī sieviete brauca ar BMW un, veicot apdzīšanas manevru, sadūrās ar automašīnu Opel, kas veica kreiso pagriezienu. Negadījuma rezultātā 1970.gadā dzimis Opel vadītājs guva sasitumus.

7.jūnijā Daugavpils novada Kalkūnes pagastā, nobraucot no ceļa, avarēja automašīna VW. No notikuma vietas slimnīcā tika nogādāts 1957.gadā dzimis vīrietis, kuram mediķi konstatēja traumas un alkohola reibumu. Policija skaidro vai negadījuma brīdī cietušais vīrietis atradās pie spēkrata stūres.

8.jūnijā Rēzeknes novada Čornajas pagastā reģistrēti divi ceļu satiksmes negadījumi. Ap plkst.13:30 automašīnas Mitsubishi vadītāja, 1975.gadā dzimusī sieviete, netika galā ar spēkrata stūri, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta pati vadītāja un četri pasažieri - 1978.gadā dzimis vīrietis un trīs bērni (1999., 2001. un 2006.gadā dzimuši).

Ap plkst. 15:00 apdzīvotā vietā, ciemā Čornaja, pagaidām nenoskaidrots vadītājs notrieca divas gājējas, kuras pārvietojās pa ceļa nomali. Cietušās, 1953.gadā dzimusī sieviete un 2008.gadā dzimusī meitene, tika nogādātas slimnīcā. Policija skaidro minētās automašīnas vadītāju.

6.jūnijā Preiļu novadā, uz autoceļa Preiļi-Aglona, 1977.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Audi, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Negadījumā cieta vadītājs un 1981.gadā dzimusī pasažiere. Abi tika nogādāti slimnīcā.

6.jūnijā Ludzas novada Isnaudas pagastā, nobraucot no ceļa un apgāžoties, avarēja automašīna Nissan. Negadījumā cieta 1973.gadā dzimusī vadītāja un 1995.gadā dzimusī pasažiere – abas tika nogādātas slimnīcā.


Написать комментарий