Višķu pagastā parādījusies sava laivu stacija

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

3. jūnijā Višķu pagastā tika atklāta jaunā laivu stacija, kuras ideja pastāvēja ilgus 15 gadus, bet tika realizēta tikai šogad.

Kā ziņo Daugavpils novada municipālais portāls, daudzu pagasta iedzīvotāju sapni izdevās īstenot ar projekta palīdzību un Daugavpils novada pašvaldības atbalstu. Tagad Višķu pagasta iedzīvotāji un viesi varēs vizināties ar laivām un katamarāniem, atpūsties ar ģimeni un draugiem, kā arī baudīt  Luknas ezera dabu, skaistumu un resursus.

Svinīgajā laivu stacijas atklāšanas ceremonijā piedalījās Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska, viņas vietnieks Arvīds Kucins, pašvaldības izpilddirektore Vanda Kezika, Būvvaldes vadītāja Nansija Tamane un citi.

Tuvākie Višķu pagasta kaimiņi, Maļinovas pagasta iedzīvotāji, kuri piedalījās laivu stacijas atklāšanā, atzīmēja, ka šis pasākums ir būtisks notikums ne tikai Višķu pagastam, bet arī viņiem, jo viņu pagastā ezeru nav, un viņi labprāt izmantos jaunās Luknas ezera iespējas.

Atzīmēsim, ka Višķu pagasta pārvalde aicina visus ciemos apmeklēt skaistākās vietas un, protams, pavizināties ar laivu vai katamarānu pa ezeru.


Написать комментарий